social modul

  • Sociala moduler är välisolerade (svala på sommaren, varma på vintern), utrustade med en komplett elektrisk installation (belysning, uttag, värme).
  • Det är möjligt att utrusta behållarna med ytterligare fönster och kontors- / garderobsmöbler.
  • Transportkostnader ska avtalas individuellt.
  • Social modul är perfekt för omklädningsrum, personalrum (t.ex. byggarbetsplatser) och till och med tillfälliga bostäder.
  • En social modul med badrum och dusch är ett bevisat val, t.ex. för byggföretag.

MODERNA SOCIAL MODUL

Vi bygger hållbara och hermetiska sociala moduler för hela landet. Som en rikstäckande containertillverkare kan vi förbereda det billigaste alternativet åt dig. Vi kännetecknas av ett lågt pris, omedelbar respons och ett omfattande tillvägagångssätt. Vi säljer sociala moduler och vi erbjuder även komponenter som luftkonditionering eller ytterligare fönster. I vårt företag inkluderar standardtjänsten en isolerad modul samt elektrisk installation och uppvärmning. Dessutom inkluderar vi möjligheten att konfigurera färgen på lakan, väggar och dörrar! Transporten är billig och extra betald, och priset avtalas per telefon. Sociala moduler produceras i alla storlekar och priskonfiguratorn låter dig se exakta priser.

Sociala moduler tillverkare

SOCIALA MODULER MED BADRUM

Vårt företag är en av de viktigaste rikstäckande leverantörerna av social modul med badrum rikstäckande. Distinkt upplevelse gör att företaget kan skryta med ett gediget och uppskattat varumärke. Från början fokuserar vi på inköp samt att ha goda relationer med de bästa rådgivarna – vilket resulterar i några av de bästa tjänsterna för sociala moduler . Prioritering för vårt företag är hur snabbt du kan betjäna dig och effektiviteten i försäljningen. I flera år har vi försökt påskynda alla delar av vårt arbete så att inget kan försena utförandet och leveransen av containrarna. Vårt erbjudande inkluderar både försäljning av en container men även billig transport. Vi erbjuder fullständig hjälp med att välja rätt container för dina behov. Vårt kvalificerade och professionella team garanterar dig tillfredsställelse med valet av vårt erbjudande! Den lilla avgiften för social modul med badrum beror på den stora försäljningen och de produktionsmetoder som utvecklats genom åren!

social modul med badrum

SOCIALA MODULER TILLVERKARE

Sociala moduler som vi erbjuder är gjorda av högkvalitativa metallplåtar. Vi använder väggpaneler av polystyren eller polyuretan och stålkonstruktioner. En enskild modul från utsidan impregneras och målas i vald färg. De täta och hållbara sociala moduler vi tillverkar används främst av bygg-, säkerhets- och produktionsföretag. Används ofta under renovering av anläggningar.

sociala moduler 2

Se även: sanitetsmodul

Vad kännetecknas av dina sociala moduler?

Vi erbjuder moderna containrar året runt som ser väldigt bra ut, är isolerade och inkluderar en komplett elektrisk installation (belysning, uttag, värme).

Vad kan den sociala moduler utrustas med?

Du kan öka utrymmet i moduler, lägga till en ram, ytterligare fönster, dörrar (glas, dubbel, plåt). Dessutom kan du köpa luftkonditionering, rullgardiner, samt badrumsutrustning (toalett, handfat, diskbänk, batteri, varmvattenberedare, VVS, elinstallation och dusch).

Hur värms den sociala moduler?

Den värms upp med elektriska värmare eller en luftkonditionering om du köper den.