Sanitetsmodul

  • Sanitetsmoduler är väl isolerade (svala på sommaren, varma på vintern). Sanitetsmodul är utrustade med en komplett elektrisk installation (belysning, uttag, uppvärmning). Sanitära behållare med dusch är också ett vanligt val.
  • Det är möjligt att utrusta behållarna med ytterligare fönster och kontors- / garderobsmöbler.
  • Transportkostnader ska avtalas individuellt.
  • Sanitetsmodul används på byggarbetsplatser, under konserter och andra massevenemang. Det fyller också sin roll som sanitära anläggningar i badområden, på lekplatser, nöjesparker eller vid depåer.
  • Sanitetsmodul för män kan ha separata zoner och till och med ingångar. Tack vare finishens goda kvalitet skiljer de sig inte från traditionella sanitetsrum.

MODERNA SANITETSMODUL

Vi producerar lufttäta och ogenomträngliga sanitetsmoduler för hela landet. Som en nationell containerkonstruktör kan vi erbjuda dig en enastående service och en skräddarsydd lösning. Vi kännetecknas av ett lågt pris, snabb implementering och ett heltäckande tillvägagångssätt för implementering av containrar från A till Z. Vi bygger sanitetsmoduler och vi erbjuder även olika tillbehör, såsom luftkonditionering eller extra dörrar. Vårt traditionella erbjudande inkluderar en isolerad container, elektrisk installation, värme och sanitära anläggningar. Dessutom inkluderar vi möjligheten att konfigurera färgen på lakan, väggar och dörrar! Transport är billig och extra betald, och priset avtalas per telefon. Sanitetsmoduler som modulbyggnader, finns i alla storlekar!

tillverkare av sanitetsmoduler

SANITETSMODUL MED DUSCH

Vårt företag är en av de ledande rikstäckande säljande herr sanitetsmoduler rikstäckande. Många års erfarenhet gör att gruppen kan skryta med ett starkt men också uppskattat varumärke. Från början har vi fokuserat på att få bästa möjliga relationer med de viktigaste yrkesverksamma – vilket resulterar i en av de bästa priserna för sanitetsmoduler . Det är mycket viktigt för vårt företag att ta emot dig snabbt och att sälja effektivt. Vi har försökt påskynda alla delar av vår verksamhet under lång tid så att inget saktar ner körningen av containrar. Erbjudandet inkluderar både tillverkning av en container men även billig transport Vi garanterar full hjälp med att välja rätt container. Vi vet att det inte är ett palats, men vi försöker ändå ta hand om varje detalj, utseende och kvalitet på utförandet. Vårt utbildade och professionella team garanterar dig tillfredsställelse med användningen av våra tjänster! En rimlig avgift för en sanitetsmodul med dusch eller utan den beror på den höga försäljningsvolymen och de utvecklade metoderna!

sanitetsmodul för män

SANITETSMODUL TILLVERKARE

Sanitetsmoduler vi erbjuder är gjorda av högkvalitativa metallplåtar. Vi använder väggpaneler av polystyren eller polyuretan samt stålkonstruktioner. En enskild sanitetsmodul från utsidan är säkrad och målad i vald färg. De sanitetsmoduler vi tillverkar används ofta. De används ofta på byggarbetsplatser, utomhuspooler, nöjesparker, depåer och som tillfälliga badrum under renovering. de kan finnas i följande varianter: standard, med dusch, för män etc.

Se även: Gatehouse
sanitetsmodul med dusch

Vad kännetecknas av dina sanitetsmoduler?

Vi erbjuder moderna containrar året runt som ser väldigt bra ut, är isolerade och inkluderar en komplett elektrisk installation (belysning, uttag, värme).

Vad kan sanitetsmodul utrustas med?

Du kan öka utrymmet i behållaren, lägga till en ram, ytterligare fönster, dörrar (glas, dubbel, plåt). Dessutom kan du köpa luftkonditionering, rullgardiner, samt badrumsutrustning (toalett, handfat, diskbänk, batteri, varmvattenberedare, VVS, elinstallation och dusch).

Hur värms sanitetsmodul upp?

Den värms upp med elektriska värmare eller en luftkonditionering om du köper den.