Luftkonditioneringar

Vi installerar FLY-märkeskonditioneringsanordningar med 3,5 kW-funktion bakom containrarna.
Luftkonditioneringar

R32 EKOLOGISK KYLSKÅP

R32 har en låg global uppvärmningspotential (GWP) och en bättre kyl- och värmekapacitet än R410A. På grund av den 20% högre volymkapaciteten kan mängden köldmedium i luftkonditioneringssystemet vara mindre än tidigare.

A ++ SPARA ENERGI

Energispartekniken gör att enheten kan arbeta i ekonomiskt läge, vilket möjliggör besparingar på upp till 70% jämfört med konventionellt läge.

WIFI SOM STANDARD

Tack vare WiFi-modulen kan luftkonditioneringen styras från en mobiltelefon eller surfplatta. Styrningen av enhetens driftsparametrar är möjlig dygnet runt var som helst i världen.

BREDT TEMPERATUROMRÅDE

Tack vare användningen av modern teknik och det nya köldmediet R32 kan luftkonditioneringssystemet drivas i ett stort antal utetemperaturer: från -15 till 50 ° C i kylläge och från -25 till 30 ° C i uppvärmningsläge.

MULTIFUNKTIONELL FJÄRRKONTROLL

Med fjärrkontrollen kan vi enkelt ställa in lämpliga luftparametrar i rummet. Dessutom har fjärrkontrollen användbara funktioner för användaren, t.ex. Till exempel: Självrengöring av förångaren (SJÄLVRENGÖRING), konstant uppvärmning 8 ° C (VÄRME 8 ° C), temperaturgivare (FÖLJ MIG).