kontorsmodul

Luftkonditionerat kontorsutrymme.

  • Kontorsmodul välisolerad (sval på sommaren, varm på vintern), utrustad med en komplett elektrisk installation (belysning, uttag, värme), luftkonditionering. Fönsterramar med yttre persienner.
  • Det är möjligt att utrusta behållaren med ytterligare fönster och kontors- / garderobsmöbler.
  • Transportkostnader ska avtalas individuellt.
  • Kontorscontainer Perfekt för ett kontor, ett rum för en platschef, ett tillfälligt huvudkontor på en ny plats, under renovering eller byggande etc.
  • Kontorsmoduler har ett brett prisintervall beroende på storlek och extra utrustning.

KÖP MODERNA KONTORSMODULER

Som tillverkare tillverkar vi hållbara och ogenomträngliga kontorsmoduler och paviljonger för hela Sverige. Som nationell designer för kontorscontainrar kan vi erbjuda dig en utmärkt service. Vi kännetecknas av ett lågt pris, snabb respons och ett omfattande tillvägagångssätt. Vi tillverkar moderna kontorscontainrar och erbjuder även komponenter som luftkonditionering eller ytterligare fönster. Vårt vanliga erbjudande inkluderar en modern container samt el och värme. Vi erbjuder också möjligheten att konfigurera färgen på plåt, väggar och dörrar! Transporten är billig och betalas också extra, och priset avtalas över telefon. Moderna kontorsmoduler tillverkas i alla storlekar.

Kontorscontainertillverkare

FUNKTIONELL KONTORSMODUL

Vårt företag är en av de viktigaste nationella enheterna som erbjuder moderna kontorscontainrar för hela Sverige. Omfattande erfarenhet gör att gruppen kan skryta med ett starkt och värderat varumärke. Redan från början koncentrerar vi oss på förvärvet och bästa möjliga kontakter till de bästa specialisterna – vilket leder till en av de bästa tjänsterna för kontorspaviljonger året runt . Det är mycket viktigt för oss att betjäna dig och fullfölja beställningen snabbt. Från början försöker vi förbättra alla delar av vårt arbete så att leveransen av kontorsmoduler inte försenas. Erbjudandet omfattar både konstruktion av en container och billig transport. Vi garanterar omfattande support när du väljer rätt container. Vårt kvalificerade och erfarna team garanterar dig tillfredsställelse med valet av våra tjänster! Den låga avgiften för en kontorsmodul är resultatet av enorm försäljning och år av produktionsmetoder!

köp moderna kontorscontainrar

ÅRET RUNT KONTORSMODULER

Kontorscontainrar året runt vi erbjuder är gjorda av högkvalitativ plåt. Vi implementerar väggpaneler av polystyren eller polyuretan och stålkonstruktioner. En enda kontorsmodul utomhus impregneras och målas i vald färg. De isolerade containrarna och kontorsmodulgerna vi tillverkar används initialt av byggföretag som portvagnshytter och som ett tillfälligt kontor för renovering / byggande av huvudkontoret.

Se även: handelsmodul

året runt kontorsmodul

Vad kännetecknar dina kontorsmoduler?

De är moderna och året runt. Kontorsmoduler ser väldigt bra ut optiskt, är välisolerade, innehåller en komplett elektrisk installation (belysning, uttag, värme), luftkonditionering och fönstersnickeri med persienner.

Womit kann ein kontorsmodul ausgestattet werden?

Sie können den Platz im kontorsmodul vergrößern, einen Rahmen, zusätzliche Fenster und Türen (Glas, Doppel, Blech) hinzufügen. Darüber hinaus können Sie Badzubehör kaufen (Toilette, Waschbecken, Waschbecken, Batterie, Batterie-Warmwasserbereiter, Sanitär, Elektroinstallation und Dusche).

Wie wird ein kontorsmodul beheizt?

Es wird durch elektrische Heizungen und eine Klimaanlage beheizt.