handelsmodul

  • Handelsmoduler är väl isolerade (svala på sommaren, varma på vintern) och utrustade med en komplett elektrisk installation (belysning, uttag, uppvärmning).
  • Det är möjligt att utrusta behållarna med ytterligare fönster och kontors- / garderobsmöbler.
  • Transportkostnader ska avtalas individuellt.
  • Handelsmodul är ett utmärkt alternativ till dyra kommersiella utrymmen
  • Perfekt för småföretag! Den handelsmodul kan användas som marknadsstånd, liten bar, trafikkiosk, glassbar, klädställ, säsongsställe, julmarknad, uthyrning av strandutrustning etc.

 

MODERN HANDELSMODUL

Vi bygger täta och isolerade handelsmodul för hela Sverige. Som en rikstäckande tillverkare av handelsmoduler kan vi förbereda den bästa servicen åt dig. Vi sticker ut för vårt låga pris, snabba respons och en komplett strategi! Vi tillverkar handelsmodul och erbjuder även tillbehör som luftkonditionering eller extra dörrar. Vårt vanliga alternativ inkluderar en lufttät behållare och elektrisk installation och uppvärmning. Vi erbjuder också möjligheten att konfigurera färgen på plåt, väggar och dörrar! Transporten är billig och betalas extra. Priset avtalas per telefon. Handelsmodul tillverkas i alla storlekar.

handelsmoduler

VÄLJ BILLIGA OCH FUNKTIONELLA HANDELSMODUL

Vårt företag är ett av de viktigaste regionala företagen som erbjuder handelsmoduler för hela landet. Omfattande erfarenhet gör att gruppen kan skryta med ett starkt och värderat varumärke. Redan från början har vi fokuserat på att attrahera de snabbaste rådgivarna och skapa bästa möjliga kontakter – vilket resulterar i ett av de mest konkurrenskraftiga kommersiella containertjänsterna. Tidig kundservice och service är mycket viktigt för vårt företag. Från början försöker vi göra alla delar av vårt arbete så effektiva som möjligt så att leveransen av handelsmodul inte saktar ner. Erbjudandet inkluderar både försäljning av container och billig transport. Vi erbjuder omfattande support för att välja rätt container. Vårt professionella och erfarna team garanterar dig nöjet att använda vårt erbjudande! Den rimliga avgiften för handelsmodul börjar med enorm försäljning och utvecklade metoder.

handelsmodul tillverkare

HANDELSMODULER TILLVERKARE

Handelsmodul som vi som tillverkare erbjuder är gjord av högkvalitativ plåt. Vi använder väggpaneler av polystyren eller polyuretan och stålkonstruktioner. En enda handelsmodul på utsidan är impregnerad och målad i vald färg. De moderna kommersiella containrarna vi tillverkar används huvudsakligen av företag och små industrier: butiker, barer, säsongsbås etc. De största fördelarna med en handelsmodul är det lägre underhållspriset än att hyra lokalen! Kontakta oss så svarar vi gärna på alla dina frågor!

Se även: moderne bostadsmodul
modern Handelsmodul

Vilka är dina handelsmoduler?

Vi erbjuder moderna handelsmoduler året runt som ser bra ut, är isolerade och innehåller en komplett elektrisk installation (belysning, uttag, värme). De kan användas som en liten butik, marknadsstånd, bar etc.

Vad kan en handelsmodul utrustas med?

Du kan öka utrymmet i behållaren, lägga till en ram, ytterligare fönster och dörrar (glas, dubbel, plåt). Dessutom kan du köpa luftkonditionering, persienner och badrumsutrustning (toalett, handfat, handfat, batteri, batteribatteri, VVS, elinstallation och dusch).

Hur värms en handelsmodul?

Den värms upp med elvärmare eller luftkonditionering när den köps.