Gatehouse

 • Gatehouse är väl isolerat (kallt på sommaren, varmt på vintern) och utrustat med en komplett elektrisk installation (belysning, uttag, värme).
 • Ytterligare fönster och kontors- / garderobsmöbler kan installeras på Concierge . Concierge kan utrustas med toalett, handfat och ett annat badrum.
 • Fraktkostnader måste förhandlas individuellt.
 • Gatehouse fungerar som portör, vaktstuga – säkerhet.
 • MODERN GATEHOUSES

  Vi producerar hållbara och isolerade gatehouse för hela Sverige. Som en rikstäckande containertillverkare kan vi erbjuda dig den bästa servicen. Vi kännetecknas av ett lågt pris, snabb implementering och ett heltäckande tillvägagångssätt. Vi bygger ett porthus och erbjuder komponenter som: larm eller ytterligare dörrar. I vårt företag har den normala servicen en isolerad gatehouse, el- och värmesystem. Vi erbjuder också möjligheten att konfigurera färgen på lakan, väggar och dörrar! Transporten är billig och betalas separat och priset avtalas per telefon. Gatehouse är byggd i vilken kapacitet som helst, men vanligtvis är det ett relativt litet utrymme för ett par stolar, ett bord eller en liten säng och en toalett.

  KÖP GATEHOUSE

  KÖP GATEHOUSE

  AJP är ett av de viktigaste nationella företagen som säljer ett gatehouse för hela Sverige. Tack vare många års erfarenhet kan gruppen vara stolt över sitt starka och värdefulla varumärke. Redan från början har vi fokuserat på att bygga bästa möjliga relationer med nyckelpersoner – vilket har resulterat i några av de bästa Gatehouse -erbjudandenen i Sverige! Vår prioritet är hastigheten på kundservice och försäljning. I åratal har vi försökt påskynda alla steg i vår verksamhet så att leveransen av containrar inte saktar ner. Vårt erbjudande inkluderar både försäljning av containrar och billig transport. Vi erbjuder omfattande support för att välja den gatehouses. Vårt professionella och professionella team garanterar dig tillfredsställelse med valet av våra tjänster! Den låga avgiften för gatehouses är resultatet av enorm försäljning och bästa praxis!

  tillverkare av gatehouse

  GATEHOUSE-TILLVERKARE

  Gatehouse som erbjuds av oss är tillverkad av högkvalitativ plåt. Vi implementerar väggpaneler av polystyren eller polyuretan samt stålkonstruktioner. De enskilda ytterbehållarna är säkrade och målade med vald färg. Våra stängda gatehouse används främst som skyddsbås, porthus etc. Rummets låga betyg berövar oss inte vår uppmärksamhet när det gäller kvalitet och utförande.

   

  Vad är ditt gatehouse?

  Vi erbjuder moderna containrar året runt som ser mycket bra ut, är isolerade och helt elektriskt installerade (belysning, uttag, värme).

  Vad kan gatehouse utrustas med?

  I gatehouse kan du öka storleken, lägga till en ram, ytterligare fönster (glas, dubbel, tenn). Dessutom kan du köpa tillbehör, fönsterluckor och badrumsutrustning (toalett, tvättställ, tvättställsskåp, batteri, batteribatteri, VVS, elinstallation).

  Hur värms gatehouse upp?

  Den värms upp med elvärmare eller luftkonditionering när den köps.