Container & modul

Kontorsmodul

Kontorsmodul

Tillverkaren tillverkar och levererar kontorscontainrar i nästan alla storlekar. Både rumsutformningen och konfigurationen av utrustningen är individuellt anpassade efter dina behov.

Handelsmodul

Handelsmodul

Ett attraktivt, modernt utseende och möjligheten att anpassa sig till kundernas behov är de största fördelarna med handelsmodul. De kan användas som ett utställningsrum, en handelsmodul eller som ett modernt huvudkontor.
Bostadsmodul

Bostadsmodul

Containera är isolerade tjockare för att säkerställa rimlig användning. De är utrustade med en komplett elektrisk installation, elektrisk uppvärmning, sanitära anläggningar och grundläggande köksmöbler.
Social modul

Social modul

Tack vare möjligheten att kombinera containrarna i uppsättningar kan vi få alla stora kontorsutrymmen, garderober och sociala faciliteter anpassade efter dina anställdas behov.
Sanitetsmodul

Sanitetsmodul

Som containertillverkare erbjuder vi dig möjligheten att tillverka en sanitetsmodul med alla enheter som kunden anger. Behållarna kan också tillverkas i icke-standardmått.
Gatehouse

Gatehouse

Tack vare funktioner som hög bearbetningskvalitet, funktionalitet och enkel transport är dessa containrar perfekta som permanenta och tillfälliga vakthus, säkerhetsställen, gatehouse, passkontor etc.