bostadsmodul

  • Den 35 m2 och 50 m2 bostadsmodul är väl isolerad (kall på sommaren, varm på vintern) och utrustad med en komplett elektrisk installation (belysning, uttag, värme).
  • Det är möjligt att utrusta bostadsmoduler med ytterligare fönster och kontors- / garderobsmöbler.
  • Transportkostnaderna ska avtalas individuellt.
  • En bostadsmodul med kök och badrum kan eftermonteras med följande element: toalett, tvättställ, tvättställsskåp, omedelbar varmvattenberedare, hygien och dusch
  • Bostadsmodul kan utrustas med ytterligare dörrar, fönster, larm, luftkonditionering och andra tillbehör.

KÖP MODERN BOSTADSMODUL

Vi producerar hållbara och varma bostadsmoduler för hela Sverige året runt. Som en rikstäckande tillverkare av huscontainrar kan vi erbjuda dig det billigaste alternativet för din bostadsmoduler med kök och badrum. Vi kännetecknas av ett lågt pris, snabb implementering och ett heltäckande tillvägagångssätt! Vi bygger 35 m2, 50 m2 och andra bostadsmoduler och erbjuder tillbehör som luftkonditionering eller extra dörrar. Vårt traditionella alternativ inkluderar en isolerad bostadsmodul och en elektrisk installation och uppvärmning. Detta inkluderar möjligheten att konfigurera färgen på lakan, väggar och dörrar! Transport är billigt och betalas extra. Priset ställs in per telefon. Moderna bostadsmoduler finns i alla kapaciteter.

modern bostadsmodul

BOSTADSMODUL MED KÖK OCH BADRUM

Vårt företag är ett av de viktigaste regionala företagen som producerar bostadsmoduler med kök och badrum för hela landet. Den betydande erfarenheten gör att gruppen kan vara stolt över ett gediget och respekterat varumärke. Från början har vi fokuserat på inköp och har goda relationer med de snabbaste yrkesverksamma – vilket resulterar i en av de mest konkurrenskraftiga tjänsterna för bostadsmoduler året runt. Vår prioritet är att ta emot kunden snabbt och tillhandahålla tjänsten. Från början strävar vi efter att påskynda alla delar av vår verksamhet så att leveransen av bostadsmoduler inte saktar ner. Erbjudandet inkluderar både konstruktion av en container och billig transport! Vi erbjuder omfattande support för att välja den bästa containern. Vårt professionella och professionella team garanterar dig tillfredsställelse med användningen av våra tjänster! Den låga avgiften för en modern bostadsmodul är en följd av den höga försäljningsvolymen och de metoder som utvecklats!

bostadsmodul med kök och badrum

BOSTADSMODUL 35M2, 50M2 – TILLVERKARE

De moderna bostadsmoduler som vi som tillverkare erbjuder är gjorda av högkvalitativ plåt. Vi använder väggpaneler av polystyren eller polyuretan och stålkonstruktioner. Utsidan av varje levande behållare är impregnerad och målad i vald färg. Hela bostadsmoduler tillverkade av oss kan ha mått på 35 m2, 50 m2 och andra. Vår prisräknare listar alla möjliga tillägg till containern tillsammans med deras pris. Det kan vara extra fönster, dörrar, fönsterluckor, VVS-armaturer, luftkonditioneringsapparater och andra. Kontakta vår rådgivare!

Se även: moderna kontorsmodul

bostadsmodul 35m2 tillverkare

Vad kännetecknar dina bostadsmoduler?

Vi erbjuder moderna bostadsmodul året runt som ser väldigt bra ut, är isolerade och innehåller en komplett elektrisk installation (belysning, uttag, värme).

Vad kan den bostadsmodul eftermonteras med?

Du kan öka utrymmet i behållaren, lägga till en ram, ytterligare fönster och dörrar (glas, dubbel, plåt). Dessutom kan du köpa luftkonditionering, persienner och badrumsutrustning (toalett, handfat, handfat, batteri, batteribatteri, VVS, elinstallation och dusch).

Hur värms den bostadsmoduler?

Den värms upp med elvärmare eller luftkonditionering när den köps.

köp en bostadsmodul